Start nieuw vijverseizoen! Onze prachtige Koi zijn terug te koop!

22/04/2020

 

In een onzekere Coronatijd en wat later dan andere jaren kunnen we eindelijk met het nieuwe Koi-seizoen starten. Wij hebben er alvast veel zin in om er aan te beginnen Vanaf donderdag 23 april bent u van harte welkom.

Ook dit voorjaar hebben we honderden prachtige babykoi, 1-jaarse en 2-jaarse Koi van onze vertrouwde kwekers, zoals Isa, Dainichi, Oofuchi, Izumiya, Hirasawa, Kataoka, Sakazume, enz binnen gekregen. Ze hebben hun quarantaine-periode achter de rug en blaken van gezondheid. Klaar om naar jouw vijver te verhuizen.        

De winkel is weer aangevuld met alles wat je ook maar nodig kan hebben om je vijver op te starten, te onderhouden en je vissen weer in optimale conditie te brengen. De beste Koivoeders, filters en filtermaterialen, UV-filters en lampen, ECO pompen, luchtpompen en luchttoebehoren, een uitgebreid assortiment PVC, verzorgings- en onderhoudsproducten, medicijnen en waterverbeteraars.      

Vergeet ook zeker je voorjaarskuur niet, zodat zowel de vijver als de vissen direct een goede start kunnen maken. Alles hiervoor is op voorraad. Vraag er naar als je ons bezoekt. Breng ook gerust een flesje vijverwater mee om te laten testen. Goede waterwaardes zijn van groot belang.

Voor diegene die niet tot onze winkel kunnen komen kan u de producten bestellen per mail op info@nipponkoigarden.com.

Verder hopen wij dat we snel alle problemen en ongemakken door het Coronavirus achter ons kunnen laten, om van onze prachtige hobby te kunnen genieten. Blijf allen gezond!

 

Openingsuren: ma-di-do-vrij-zat: 9u - 12u / 12.30u - 17u • zon- en feestdagen: 9u - 14u • woensdag gesloten