Contact

Nippon Koi Garden
Kapelstraat 45
BE-2960 Brecht-Overbroek
Tel: +32/ (0)3 313 69 76

OPENINGSUREN: op woensdag altijd gesloten!
ma-di-do-vrij-zat: 9 u - 12 u / 12.30 u - 17 u • zon- en feestdagen: gesloten!

Coronanieuws: Wij blijven open!

ENKEL OPEN VOOR DRINGENDE ZAKEN !!!


Beste klanten,

Gezien wij diervoeder en medicijnen verkopen mogen wij open blijven, ook op zaterdag. Wij doen dit echter wel onder voorwaarden.

Wij willen u vragen om enkel voor DRINGENDE zaken, zoals voer, medicijnen en dergelijke langs te komen.

Vissen worden er nu NIET verkocht, omdat hierbij de 1.5 m afstand niet gerespecteerd kan worden. Ze zijn ook niet te bezichtigen.

Voor bestellingen en info mag u mailen naar info@nipponkoigarden of bellen naar 0032(3)313 69 76

Wij hopen op uw begrip en medewerking.

Het NKG team.Nippon Koi Garden is gevestigd aan de Kapelstraat 45 te Brecht-Overbroek. Gelegen pal naast de snelweg E19, tussen Antwerpen en de Nederlandse grens (richting Breda). 

Vanuit richting Antwerpen: neem afrit nr. 4 en volg de 2 rotondes tot richting Brasschaat - Kalmthout - Essen. Rij twee km en bij het bordje - Brecht 8 km - draai je rechts in en volg je de baan tot in Brecht - Overbroek. U vindt ons op het einde van het dorp aan de linkerkant, voor de wegversmalling. 

Vanuit richting Breda: neem afrit nr. 3 en volg de rotonde tot richting Wuustwezel. Rij tot volgende rotonde en neem de 2 de afslag rechts. Onderaan de brug weer rechts. U rijdt langs het treinspoor en de autostrade tot aan de stoplichten. Ga rechts en u vindt ons achter de versmalling.