Start nieuw vijverseizoen!

11/04/2023

 

Eindelijk kunnen we aan het nieuwe vijverseizoen beginnen!

 

De weergoden zijn ons stilaan beter gezind aan het worden en we kunnen gaan genieten van het komende tuin- en vijverseizoen. De temperatuur stijgt eindelijk en het leven in en rond onze vijvers wordt wakker.

De vissen beginnen rond te zwemmen en vragen om eten. Het is ook tijd om je water te testen en te verbeteren waar nodig. Je filter en pomp moet goed schoongemaakt worden. Vergeet niet terug bacteriën toe te voegen aan je filter. UV-filters kunnen weer aangezet worden en indien nodig moet je de lampen vervangen. Pak ook op tijd de draadalgen en het bodemvuil aan, want zij zorgen anders voor veel ongemakken.

Vergeet ook zeker de voorjaarskuur niet, zodat zowel de vijver als de vissen direct een goede start kunnen maken. Alles hiervoor is op voorraad. Vraag er naar als je ons bezoekt. Breng ook gerust een flesje vijverwater mee om te laten testen, want goede waterwaardes zijn van groot belang om heel het seizoen te kunnen genieten.

Al onze Koi zijn uit quarantaine en zitten klaar in de verkoopsbakken om naar jullie vijvers te kunnen verhuizen.     

Verder is de winkel weer aangevuld met alles wat u ook maar nodig kan hebben om de vijver op te starten, te onderhouden en de vissen weer in optimale conditie te brengen. De beste Koivoeders, filters en filtermaterialen, UV-filters en lampen, ECO pompen, luchtpompen en luchttoebehoren, een uitgebreid assortiment PVC, verzorgings- en onderhoudsproducten, medicijnen en waterverbeteraars.

Voor diegene die niet tot onze winkel kunnen komen kan de voorjaarskuur, verzorgingsproducten, e.a. bestellen per mail op info@nipponkoigarden.com.

Ons NKG anti-draadalg product is te verkrijgen via de webshop www.deltapetcare.be.

Onze openingsuren: di - do - vrij - zat: 9 u - 12 u / 12.30 u - 17 u  •  ma - woe - zon- en feestdagen: gesloten

Graag op de hoogte blijven? Schrijf u in voor de nieuwsbrief op www.nipponkoigarden.com

Vergeet ons ook niet te liken op facebook: https://www.facebook.com/Nippon-Koi-Garden-112262746987443