Start nieuw vijverseizoen!

22/03/2021

 

Helaas leven we nog steeds in een onzekere Coronatijd, maar het vijverseizoen van 2020 heeft ons geleerd dat wij Belgen en Nederlanders nog altijd graag in de tuin vertoeven en daar mag voor vele van ons een mooie vijver met sierlijke en kleurrijke vissen in zijn.Als het weer ons goedgezind blijft gaan we vele maanden kunnen genieten van onze fantastische hobby. Wij hebben alvast veel zin om aan het nieuwe vijverseizoen te beginnen.

Vanaf zaterdag 27 maart bent u terug van harte welkom, ook op zondag.

Ondanks dat we niet naar Japan konden afreizen hebben we bij onze vertrouwde kwekers, zoals Kase, Marusaka, Kataoka, Isa, Oofuchi, Izumiya, Hirasawa, Sakazume, Hidemasa, Kawakami, Yamazaki, Hasegawa, enz toch weer ruim 2000 pareltjes kunnen bemachtigen. Deze prachtige babykoi, 1-jaarse en 2-jaarse Koi zijn gezond en wel hier aangekomen en eens hun quarantaine-periode achter de rug is en de watertemperatuur in uw en onze vijvers de 10 graden heeft bereikt zijn ze klaar om naar uw vijver te verhuizen.

De winkel is weer aangevuld met alles wat u ook maar nodig kan hebben om de vijver op te starten, te onderhouden en de vissen weer in optimale conditie te brengen. De beste Koivoeders, filters en filtermaterialen, UV-filters en lampen, ECO pompen, luchtpompen en luchttoebehoren, een uitgebreid assortiment PVC, verzorgings- en onderhoudsproducten, medicijnen en waterverbeteraars.

Vergeet ook zeker de voorjaarskuur niet, zodat zowel de vijver als de vissen direct een goede start kunnen maken. Alles hiervoor is op voorraad. Vraag er naar als je ons bezoekt. Breng ook gerust een flesje vijverwater mee om te laten testen. Goede waterwaardes zijn van groot belang.

Voor diegene die niet tot onze winkel kunnen komen kan u de producten bestellen per mail op info@nipponkoigarden.com.

Openingsuren: ma-di-do-vrij-zat: 9 u - 12 u / 12.30 u - 17 u • zon- en feestdagen: 9 u - 14 u • woensdag gesloten