Het nieuwe Koiseizoen van 2019 gaat beginnen!

22/03/2019

 

Na een paar lange maanden met gelukkig niet al te slecht winterweer is eindelijk de lente in aantocht. Wij hebben gedurende deze wintermaanden echter niet stilgezeten.

De winkel, alle koi-verblijven en buitengevels werden voorzien van een nieuw fris kleurtje. Alle vijvers zijn gepoetst, filters verbeterd en hersteld waar nodig en onze eerste geselecteerde nieuwe Koi uit het land van de rijzende zon zwemmen al rustig en gezond rond in onze vijvers.

Er zijn meer dan 2500 Koi binnen gekomen. Eénjarige en tweejarige in alle variëteiten. Prachtige Jumbo Tosai, waaronder enkele tientallen Tategoi en Tateshita van onze vertrouwde kwekers zoals Isa, Dainichi, Omosako, Kawakami, Izumiya, Kataoka, enz. Allen zijn van zeer hoge kwaliteit en blaken van gezondheid.

Ook in onze shop is weer alles volop voorradig. De beste Koivoeders, filters en filtermaterialen, UV-filters en lampen, ECO pompen, luchtpompen en luchttoebehoren, een uitgebreid assortiment PVC, verzorgings- en onderhoudsproducten, medicijnen en waterverbeteraars. Breng gerust een flesje vijverwater mee om te laten testen.

Vergeet ook zeker de voorjaarskuur niet, zodat zowel de vijver als de vissen direct een goede start kunnen maken. Alles hiervoor is op voorraad.

Het enige wat we nu nog wensen om van onze hobby te genieten is een lange prachtige zomer.

Vanaf zaterdag 23 maart staan wij alvast klaar om u met raad en daad bij te staan en kan u onze prachtige Koi komen bewonderen.